Home
Over ons
Online orders
Vacatures
Mijn profiel
Contact
 
 

Inleiding

 
Voor Van Giersbergen Logistics is logistiek veel meer dan het verplaatsen van goederen. In onze ogen is het een goed uitgedacht proces waarin alle aspecten van transport, opslag en distributie probleemloos in elkaar overgaan.

Als specialist in het transporteren van producten voor de innerlijke en uiterlijke verzorging van de mens speelt Van Giersbergen Logistics graag in op de snelle ontwikkelingen binnen de logistieke dienstverlening.

Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers aan de vernieuwing van onze diensten. Door bundeling van kennis en ervaring proberen wij ook samen met u altijd een passende oplossing te vinden voor al uw logistieke behoeften.

Flexibiliteit, innovatie, doeltreffendheid en vooral een prettig contact staan in onze dienstverlening voorop. Met vele jaren ervaring kunnen wij u een perfecte opslag en distributie van uw goederen garanderen.

Het bedrijf

Van Giersbergen Logistics is gespecialiseerd in het transporteren van producten voor de innerlijke en uiterlijke verzorging van de mens. U kunt hierbij denken aan zaken als lekkernijen voor bij de koffie, voor de uiterlijke mens parfum. Daarnaast leveren we diensten voor de auto- en verpakkingsindustrie (kartonnage).
Het bedrijf verzorgt transporten in de Benelux, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Denemarken en Zweden. 
 
Naast transport zijn wij u ook graag van dienst met opslag. Wij beschikken over een warehouse van 5000m2 in Hoensbroek met palletstellingen die geschikt zijn voor elk type pallet.

Voor het magazijn beschikken wij over een WMS systeem. Elke pallet wordt in/uitgescand. 

Historie

Van Giersbergen is voortgekomen uit Harreman Transport en wij zijn nu onder de naam van Giersbergen sinds 01-03-2004 actief. In ruim 70 jaar heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan in de transportsector.

Van Giersbergen Logistics beschikt over chauffeurs in alle leeftijdsgroepen. Zo zijn er oudere, zeer ervaren chauffeurs. Deze delen hun ervaringen en kennis met de jongere generatie, hierdoor is een gemotiveerd en gedreven team ontstaan.

De chauffeurs beschikken allen over het ADR diploma en zijn allemaal meertalig. Ze spreken allen Nederlands, Duits en Engels. De helft van hen spreekt bovendien Frans.

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of ontdekken hoe onze diensten uw werkwijze kunnen verbeteren? Gebruik dan het menu hierboven of neem direct contact op voor een vrijblijvend advies.
Neem contact op

We horen graag van u!