Home
Over ons
Online orders
Vacatures
Mijn profiel
Contact
 
 

Vacature overzicht

 
Gezocht: Transport Planner

Werkzaamheden:

Er is binnen onze organisatie behoeft aan een internationaal georienteerde planner. Deze stuurt met ondersteuning van de andere planners een 25 tal wagens aan. Deze zijn allemaal uitgerust met track en trace. De planning heeft de verantwoordelijkheid dat deze ervoor zorg draagt, dat de vervoermiddelen een goede vullingsgraad hebben. Dat de leveringen op de gevraagde tijd worden geleverd. 80% van de opdrachten is op stukgoed gebasseerd. Er moet dan ook een voorcalculatie gemaakt worden. Er is dagelijks contact met de opdrachtgevers en chauffeurs voor een goede afstemming van de werkzaamheden. Het werkniveau ligt op HBO Niveau.

Wat bieden wij:

* Goed salaris, wij verlonen volgens TLN-CAO.
* Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
* Mogelijkheid tot vast dienstverband.

Overige informatie:

Ben u de planner die wij zoeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of stuur uw reactie rechtstreeks naar:
hans@vangiersbergen.net


Gezocht: Loodsmedewerker

Werkzaamheden:

Je houdt je voornamelijk bezig met het klaarzetten van pickorders, heftruck/Reachtruck rijden en het verzorgen van verladingen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde mensen die geen 8-5 mentaliteit hebben, zelfstandig kunnen werken en eigen initiatief kunnen nemen.
Ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en heb je ervaring met de werkzaamheden, reageer dan nu!

Wat bieden wij:

* Goed salaris.
* Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
* Mogelijkheid tot vast dienstverband.

Overige informatie:

Ben jij die medewerker die wij zoeken en ben je per direct beschikbaar? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Neem contact op

We horen graag van u!